Dagen utställning

Magda fick ett HP och blev BIM på dagen utställning med följande kritik :


11Månader tik med feminint uttryck,bra hals, något knapp i sin frambens vinkel, bra rygg,

Bra bakbens vinklar, behöver lite mer substans. Bra päls och färg, sax bett, Rör sig flott från samtliga håll.

Välvisad!!


Så vi är jätte nöjda. I BIM finalen så sa hon att Magda behöver mer "omkrets" men att hanen var alldeles för stor. Men han rörde sig bättre med en tik framför.


Vi köpte en utställnings bur igår i tyg och Magda fann sig till rätta på en gång.  Dom hade rea pris på dom :)  Nästa utställning är nu inte förens om en månad :)  


Förra utställningen var smockat med folk och hundar och massa försäljare, Hundarna fick knappt plats att ligga ner, jätte jobbigt för dom så därför jag köpte en bur till denna. Men denna utställning var jätte härlig, inte alls lika mycket folk eller försäljare. Man kunde andas och gå omkring med hundarna utan att behöva Bära magda som jag fick göra sist :P lite rädd för stora lurviga hundar..



Men en nöjd dag.. Träning på Onsdag




En hemma bild  med rosetterna :) Hon står lite tokig men hon är finast ändå :)


Bästa träningen på länge!

Ja idag gick det verkligen jätte bra..


Som ni alla vet som läser min blogg har jja och Magdahaft problem med inkomandet med apporten. Magda har ju trott att hon kan latja och inte ta inkomandet på allvar. Inte förstått att det var ett jobb! Så vi har haft ett uppehåll i träningen och så idag tgg jag med mig långlinan ut och kopplade fast. Hon försökte kanske 3ggr att latja och larva sig. Jag tog ett ordentligt grepp i linan och visa på allvar att detta är ingen lek. Efter det så kom hon klockrent, linan hänge bara efter henne (ifall att) hon var så himla duktig..

Eftersom att Magda är en ganska svår nöt att knäcka så behövde jag inte oroa mig att hon skulle bli vek efter tillsägningen. on jjobba på svansen uppåt och riktig glad. Vilket gjorde mig glad också.  Vi slänge in lite lydnads träning och signalträning också :)


Så nöjd..  Vi ett tillfälle så hamna linan runt min fot och jag fick inte tag i den (aj) och den brände runt heeela fotleden och det gjorde satans fruktansvärt ont!

Men träningen gick ju bra iaf :P



Labradoren är här för att stanna!!  Men en annan ras jag ska ha är Ca de Bou :) Min kära vän Linda har snart 3st


Hennes hemsida ----->  http://www.cadebou.se/     <-----      



Hejhop

Årets första dopp!

Ja vi åkte i väg  till Årsta havsbad idag bara för att kolla lite :) Gud vad fint det  var. Nea var helt farsinerad av svanarna och ankorna..

Jag har magda kopplad för jag vill först inte att hon ska vara lös där, det är ju liksom förbjudet. Men så släppte jag henne ändå efter ett tag för jag tänkte att inte ens Magda är väl så dum att hon badar idag ?????? Meeeeen kenny skoja med Magda på bryggan och fråga vart pinnen var.. Jo du hon hoppa ner från bryggan och rakt ner i vattnet ??!! Tror ni att vi vart förvånande ?? Glömde bort för en sekund att hon är reteriever :P Jaja men så hon fick väl fortsätta att doppa tassarna tyckte jag.. Mjoo kenny kastade i en, två och tillochmed tre pinnar en efter en i vattnet längre och längre ut, Magda simmar! Bland isen......... Molly doppa tassarna förvånande ? Hehe  Härligt, Magda sprang som en tok upp på land helt galen, ännu roligare tyckte hon att det var eftersom Molly hade flexi och då kunde dom leka mycket mer..

Missade att ta massa kort, kan ju i nte alltid ha kameran i högsta hugg :;P Men jag lägger upp några bilder ifrån idag!

























































Läst tips

Har percis läst ut boken Marly och jag ( Livet och kärleken med världens värsta hund )..

"Jenny och John skulle just börja sin gemensamma tillvaro. De var unga och kära, det hade ett litet hus och inte ett bekymmer i världen. Så bestämde de sig för att öva sina föräldratalanger på en hund. In i deras hem kom Marly, en gyllengul Labradorvalp som snabbt växte till en bredbröstad fystiofemkilos ångvält. I dundrande fart tog han sig fram genom livet, han sprang genom dörrar, hälsade alla gäster med en dreglig puss och tuggade i sig alltifrån pennor till ett använt graviditetstest.Varken lydnadskurser eller lugnande medel hjälpte. Men lika vilt som han betedde sig, lika obegränsat var hans tillgivenhet. Och för familjen Grogan blev han en ovärdelig gåva."


Kunde inte låta bli att tänka på Magda i vissa senarion i boken.. Otroligt rolig bok.  Den är inte bara en massa tjat om hundar i boke utan även om deras familj och jobb osv.. Till och med Kenny som aldrig har läst en bok i hela sitt liv har faktiskt läst just denna! haha helt otroligt..


http://www.bokus.com/b/9789172321267.html?pt=search_result

Nu Så Är det klart!

Ja utsttällningen avklarad..


Magda blev 2:a i hennes klass med följande kritik :

11månade mycet elegant. Femint huvud med bra uttryck. Bra hals och rygglinje, goda vinklar fram och bak. Behöver med välvd bröstkorg. behöver mer benstomme. Rör sig bra från sidan. Trevligt emperament. Välvisad..


Så vi är nöjda :)  Alla som gick fram undra om hon var jaktlabbe :P  Bara för att hon är smal och fin, enligt mig.. Kanske inte enlig domare och så. Dom vill ju ha fetlabbar tyvärr..


nnu ska jag äta hejhop

Suddiga bilder från idag



Full karriär efter dummyn


 
Tar kontakt


Magda kommer bärande slarvigt med dummyn







Molly får stå kopplad så länge


Molly blev ganska irreterad



Magda tar inte Molly på allvar :P



Ja vem är vem ? vilken stil




Molly biter tag riktigt hårt i magdas kind



Japp det var allt för nu...

Hund + Barn

Jaha idag var Nea dagis tydligen stängt???? Så hon fick följa med ut i skogen och träna med Magda.. Nea v ar jätte duktig att gömma dummysen :) Magda var jätte duktig i söket och slarvade jätte mycket i markeringen, eller ja avlämningen i markeringen.. Hon sprang runt och tjoho och spela clown..Tyckte hon var jätte kul hehe..


Ska på lönesamtal idag, spännande värre..


Tjoooooooooo

Pm:et till Cavalierklubbens utställning kom idag.. 6st labbar :O



Alla era nummer är borta.. Såå give me give me

RSS 2.0