Jaha

HIttade denna blogg. Just "Mamma,pappa hund" tycker jag var väldigt bra.. Läs



http://www.vardagsvargen.3w.se/



Köping utställning!

Ja, i lördags var jag i Köping. Linda skulle ställa ut Arima gick jätte bra Junkl 1 , Junkk 1 och ett HP.  Jag hade med Magda, men på väg till köping kom jag på att jag glömt vaccinerings papprerna, så utan dem så kommer hon inte in hmm bra Zara bra! Meeeeen Linda hade med sig urgulliga lilla Abbe bebis :) Han har ej fyllt 4månader än men vi chansade på att både han och Magda skulle få komma in, det brukar inte vara så himla noga! Men det var det.. Så jag och LIndas Mamma turade om att vänta vid bilen men Valparna :P

När Linda skulle ställa Arima så följde jag med och titta, det kunde jag ju inte missa, det var ju därför jag åkte dit :)


Har tittat på lite utställningar till Magda, även om det bara Inoff nu så är det ändå bra med träning. Ska väl till och anmäla snart :)  Håller på att träna "STÅ" med henne och hon är super duktig. Jag håller en godis i knuten hand med pekfingret ut (fattar ni?) då står hon helt still och sen när jag "tar in" fingret igen så får hon godiset :) Så nästa är bara att hon skall stå still när jag flyttar runt på benen :P Hon står ju lite hur som helst :) Söt!



Väntar på att Maud skall höra av sig så att jag kan få nummret till Reterivers folket! Som jag kallar dem hehe.. Det är ett par som håller i lite kurser för reterivers, Jätte duktiga tydligen. Med hundar.......... Maud hade talat med dom om mig och då hade "accepterat" mig eftersom jag hade "rätt ras" haha ja det skall bli intressant att gå kurs hos dem :P Haha

Vi har iaf lagt jakten på hyllan,har ju som sagt kommit på att jag vägrar ta i en död fågel! Så det blir förhoppningsvis Viltspår iaf, det ska jag ju klara av :P Behöver ju iaf inte ta i det skadade djuret *förhoppningsvis* hehe.. Sen är det ju masssssssa saker jag vill prova på också.. Hon är som det ser ut än så länge Otroligt lättlärd. Så vi skall nog ha mycket roligt ihop hon och jag :)

Jag och Mollan har förstårs också mycket kul ihop! Men som alla ni som känner Molly vet, så är hon inte så förtjust i träning i några slag :P Hon är en livsnjutare som älskar att bara ligga och slappa och käka grisöra. LIte hjärngympa iform av att Matte gör gympan och Mollan får belöningen ;) Älskliiiiing..


LIte bilder från Köping! 


Halva Linda ;) Och Arima


Arima




Abbe


Abbe



Magda




Miljöträning

Jahop Magda har fått se en del nya grejer denna vecka :) Vi var i statsparken häromdagen med Ungarna och Marica m.fam. Lämnade Mollan hos min Far och tog bara med oss Magda, lite miljöträning. Hon fick även prova på att ligga helt stilla och bara iakta (väldigt viktigt för små valpar) och sen så gick hon förbi måååååååånga hundar kopplad, Annars är hon alltid lös och då bryr hon sig inte om Varken hundar eller människor, så det var helt nytt att möta så mycket i koppel, jätte duktig var hon. Drog inte mot något.. Så fick hon se en riktigt stor Bennen Sennen hane, shit var rädd hon blev, vi lät dom hälsa och hon hade svansen så ¨långt in mellan benen upp på magen som det bara gick, det var inte kul sa hon..

Sen skulle vi åka båt till andra siden, tar typ 2,5min eller nåt :P Skit mesigt men kul för barnen. Hon satt still i mitt knä hela tiden utan att bry sig nämnvärt. Och på andra sidan så var det Kaniner,Grisar och Får. Kaninerna och grisarna gick bra att hälsa på.Men Fåren nääää usch vad otäckt sa hon.

Vi packar ihop och åker hem och hämtar Molly, drar till tripphult och grillar. Jag släpper Magda och hon dyker i Vattnet, vilken belöningn för gått uppförande! Kunde inte gått bättre den dagen,är så himla stolt!


Igår var vi i A-sund hos Miras farmor dom var vid sjön och bada, vilken lycka,dom var helt ensama där. Så jag släpper Magda så får hon bada en stund,åhh så kul:) Sen talade jag och Linda om Duckdiving? Tror jag det hette, det är iaf när hundarna hoppar från en brygga ut i vattnet och hämtar sin belöning. Och vet ni va ? Dom hade brygga och jag måste givetvis testa - Haha ja Vattnet gick i höjd med bryggan så det var ju inte så farligt. Jag kastar ut hennes leksak och hon efter och hamnar under vatten men simmar upp igen och in på land - NÄÄÄ sa hon, det var inte kul.. Men hon gjorde det engång  till IFALL  det kunde vara roligare andra gången :P


Mollan har iaf ett jätte konstigt beteende i måndags så började hon leka med Magda? INOMHUS? Det har aldrig hänt och den ända hunden hon lekt med inomhus tidigare är Ceasar och det är typ 3år sen haha.. A skit skumt men roligt tycker både jag oc Magda. Men så när hon lekt en stund och är uppe i varv (Molly) Så börjar hon jucka på magda helt besatt. Skendräcktig är hon nog, var ju ca 2-3månader sen hon löpte. Och då får dom alla möjliga konstiga beteenden. Eller så kan det vara så att Magda börjar bli stor nu, snart lika hög som Molly. Kanske Molly vill passa på att sätta Magda på plats nu medans Hon förtfarande har övertaget och kan vinna? Ne jag vet inte, det 'är roligt iaf tills hon börjar jucka. Inte för att Magda fattar något men aa. Skumt!


Magda bli 4månader på måndag  14/7

Älskar   MnM = MollyneaMagda

Inga bilder idag, sorry

RSS 2.0