Bara lite bilder.. Brist på annat



Åh Vad dom var små


Mollan och Nea


Magda


Lyckliga ? haha


Åhh vad du är stor


Men bebis


Det där röda halsbanden går knappt runt hennes nos nu :P


Sötnöten i datarummet


Molly och Fågelfan


Molly och fågel fan igen






Mollan är modell

Rubrik lös

Tänk att det är så skillnad från olika gånger man tränar...

 
Här om dagen så var jag och Magda ute och träna apport, det gick hur Bra som helst. Jätte duktig och lydig så vi passa på att träna lite lydnad också.. Också jätte bra :) Döck upp en hund framför näsan på Magda  och jag kallar in henne utan problem..

Men så idag när vi träna så gick det åt helevete.. Hehe.. Hon lyssna inte för 5öre, hon sprang iväg och löjla sig och var inte alls tränings sugen. Så döck grann hunden upp och hon sprang fram ????? Aldrig hänt förut.. Kom på mig själv när jag sa det till den trevliga hundägaren, Oj förlåt det har aldrig hänt förut. Hon brukar alltid lyssna.. KOm på mig själv att verkligen Alla säger väl så när hunden springer i  väg fram till någon annan ? Hur många har jag inte använt det ursäkten för Molly ? Typ säkert 100ggr haha. Och denna gången var det ju verkligen sant, det har verkligen aldrig hänt förut. Tur att både hunden och husse var trevliga. haha han sa till och med att det gör inget om det händer igen, det är en pansionär jag har i kopplet ?! :P Haha


Jaja på fredag ska iaf jag och Tanja träffa en annan tjej från Nynäshamn och ta en promenad med dogsen :)

och på Söndag ska jag hem till Therese och träna lite..


Ska anmäla mig nu till 3st utställningar alla ligger i sollentuna, nära och bra :)


ha en god jävla fortsättning!

Viltspår

Idag har jag och Magda gått vårat första gemensama viltspår :) Therese hjälpte oss hela vägen och stöttade oss. Hennes hund Oliver *flat* och Magda kom jätte bra överens. Ja, jag och Therese också förstårs :)


Det började med att Jag och Mahfa tog pendeln. första gången för magda, jätte duktig och modig. brydde sig inte nämnvärt mycket. Hoppa av i trångsund. Och mötte upp Therese och Oliver. Vi gick iväg till en skog och hundarna latjade och hade det allmänt skoj =)

Sen la Therese vårat spår. Magda var liitee mesig men samtidig nyfikn, efter lite stöttng occh puschning så gick det bra. Hon hitta klöven men vistee inte rikti gvad hon skulle göra med den så jag drog i den liten och sen tog Therese den och drog i väg och jag lät Magda springa efter och fånna klöven, jätte mycket beröm fick hon då. Så nu vet hon vad hon ska göra med deen :)

Sen  så la jag ett spår åt Oliver, jätte duktig kille :)


Efter det så träna vi lite apportering, Jag och magda har aldrg använt dummys förut så det var också första ggn men det var som om magda visste precis vad hon skulle göra. Så träna vi på att dom skulle sitta kvar medans vi kastade runt dummysar framför och bakom...  Varför man gör så är för att man vill att hunden ska lära sig att vänta på ett varsågod eller ett "apport" innan hunden rusa iväg efter dummysen. Och Magda var klockren. Oliver var en brra lärare f´ör henne, och Therese för mig :)

Sen tog vi en härlig skogspromenad och jyckarna lekte och hade skoj =)


Näär vi kom hem så föll Magda ihop av utmattning.. Underbart att se när hunden sover tung av att den fått jobba,,,

Ska ut och cykla med Mollan seen :)

Imorrn åker vi till Mor :)



MnM
 

Åhhhh Titta jag har hittat nåt.. Det luktar nåt....


Åhh jag villllllll tugga, snälla ?


Åhh vad det är tråkigt att vänta säger Oliver




Jippi titta vad jag hitta





Magda jätte glad



Oliver har hittat klöven


Magda väntar snällt på sin tur :)



Rubriklöst inlägg

Förbannat vlken fruktansvärt störig människa du är. vad är ditt problem ? Du har det värst, jämt. Finns ingen annan som har det värre. Och när du har det bra då finns det ingen som har det bättre. Du har den perfekta sambon och dom smartaste ungarna.. Självklart. Hela världen snurrar kring din axel.. Du, du och så lite mer du..

Fast egentligen så är det inte så. och det vet du säker inerstinne. Det finns så mycket som jag skulle vilja säga dig. Om allt ditt "pefekta" Men jag gör inte det jag vill inte sjunka till din nivå.. Det gör ont i mig när jag tänker på allt som du säkert inte vet. Men nä jag låter dig leva i din patetiska dröm värld en dag kanske du vaknar upp och inser att det finn andra människor än just bara du... Jag hoppas det. För jag vet att du är en bra människa innerstinne, Du är snäll och omtänksam och hjälpsam en aning självisk dock. Fast ärligt så vill jag inte ens tänka på dina bra sidor du har/haft för jag vill bara spy när jag tänker på din fruktansvära spydighet..


Vakna upp och se dig omkring.........

Ätit upp dammsugaren!

Ja eftersom Molly hoppar över grinden vilket resulterar till tror jag att Magda bli mer hysterisk så stallde jag för dammsugaren utanör grinden. Eftersom Molly är rädd för dammsugaren så skulle hon ju inte hoppa över (trodde jag) Men det hade hon ju gjort och då antar jag att Magda hade blivit knäpp och så hade hon på något sett kommit åt och tuggat av dammsugar slangen OCH sladden.,.

Kan jag säga utan att överdriva att Kenny blev motligt irreterad eftersom han hade lånat dammsugaren av sin chef ? Ehh ja det kan jag..


Men hon rör ingenting i Hundrummet, inte ens dödar hon sina leksaker eller filtarba. och det är ju bra. Så¨detta var ju mitt fel att jag hade stallt dammsugaren för nära.. För annars funkar rummet jätte bra!


det kommer ju iofs bli jobbigt att resa på bort när man inte ska kunna lämna Hundarna ensam hemma hos familj eller vänner utan att dom skulle döda deras hem hmm. Aja Hoppas denna vedervärdiga period i hennes liv går över snart..


Annars har det inte här så mycket, igår var jag och Tanja ute och gick en skogs tur med Magda och Devil eftersom Mollan löper fick hon stanna hemma.  Vi tog lite kort som Tanja ska skicka över till mig som jag sedan kan lägga ut så har ni något att titta på :) Det var allt för mig hipp hop

Pga en strikt order så måste jag skriva!

Jaha igår så åt vi på kina med jobbet. Var mycket trevligt. Och jag är himla glad att jag har så himla bra arbetskamrater och en bra brukare. Ni är alla helt underbara och jag tycker om er allihop ni har verkligen fått mig att känna mig välkommen :) 


Magda är inne i en period där hon ska döda inredningen här hemma bajsmagda. Jag har provat med allt, verkligen allt och inget funkar. Som tur är så är det inget allvarligt hon dödat. Eller ja telefonkabeln och min mibil laddare. Men ja inget allvarlige. Så eftersom att vi plockat bort allt som vi tror skulle tilltala damen så var jag rädd att hon skulle käka upp täcke och kuddar och då skulle husse bli TOKIG. Så jag var verkligen uppröd. Och så skulle kenny och nea åka bort hela helgen så det skulle betyda att hundarna skulle vara ensam 7h i sträck både fre,lör sön. Och det vågade jag ju inte. Så jag tömde klädkammaren och gjorde om den till ett hundrum och satte upp grind vid dörren :) Så efter jag kom hem igår helt nervös och oroliga för att rymmaren skulle tagit sig ut så sser jag att dom är kvar bakom grinden och dom lever båda två och såg inte speciellt arga ut att jag  lämnat dom. Så jag tog ut dom och vi gick en sväng 22.30 var väl klockan och dom hade inte ens över energi utan dom gick bervis så fint :)

Så idag kan jag lämna dom endast med dåligt samvete att jag lämnar dom så länge (5immar är mitt max annars)jag behöver inte längre ara orilga att komm ahem till ett förstört hem :) Dåligt samvete får jag leva med..........


Ikväll jobbar jag med Tanja, det ska bli kul. Haha stackars våran brukare som får stå ut med oss. Jag är ny och tanja brukar endast jobba natt :P HIhi men det ska nog bli bra. Både jag och tanja är profisonella :)



Måste även säga att sthlmare är väldigt speciella till er som inte redan visste det :P


Nästa helg ska jag och Magda gå viltaspår. Tack snälla Therese som vill hjälpa oss :)






Hundrummet :)







Hundrummet :)




Molly och Ester




Magda och Ester








RSS 2.0