Rallylydnad!

Jahopps, har haft mycket att göra så har inte kunnat skrivit på länge. Eller ja har inte orkat skriva :P Haha

Jaa Rallylydnad igår 4ggn, är väl inte så himla kul som jag trott men  vafan det går ann :P Vi skall tävla i Juni hehe våran instruktör är på väg att bli färdig domare inom Rallylydnad så det är hon som håller  i tävlingen. Typ tränings tävlig..

Bara vi och ett ekepage till från kursen som skall vara med tror jag, dom andra vågar inte :P Hehe

Jaa igår då, allt gick skit bra, Molly var följsam och vi hade jätte fin kontakt under som 2banorna i gick, vi fick jätte mycket beröm..

När vi hade gått den ena banan så sa den ena instruktören - Jaha jag vet inte vad jag skall säga, förutom, fortsätt som ni gör, ni gör det jätte bra ..

Hihi duktiga  jag och Molly..


När vi skulle gå sa Kristina - Har alla fått läxa nu ? Jaa säger alla förutom jag och ett ekepage till. Okej sa hon,vad ska jag hitta på åt er då ? Det är svårt för era hundar är så himla duktiga. (vi fick ingen läxa) haha...Men jag gav mig själv en iaf,  gå bana utan godis, hehe yeah right..

Om ca 2veckor så skall vi hämta hem våran lilla Magda.  Längtar jätte mycke ska bli skit skoj :) 


Så nu har kag skrytit så det räcker för en hel vecka :p

Hejååååå

Magda

Var och hälsade på valparna idag :) Gud så söta dom var,herregud ville ta med mig hem idag ju hihi.
Uppfödaren är hur bra somhelst och det känns rätt för både mig och K. Nu lägtar vi bara till den 8/5 då vi får hämta hem vårat gullmonster :)image7

Hundens bön!



Jag lever i ungefär 15 år. Varje gång du lämnar mig betyder sorg för mig. Ge mig tid att förstå vad du begär av mig. Gör mig lycklig, du är hela mitt liv. Var inte arg på mig länge åt gången och lås inte in mig som straff. Du har ditt arbete, dina vänner, dina nöjen. jag har bara dig. Tala med mig fastän jag inte förstår orden, jag blir glad utav att höra din röst. Kom ihåg att jag aldrig kan glömma hur du är mot mig. Innan du slår mig, kom ihåg att mina tänder kan krossa din hand, men jag använder inte min styrka på dig. När du blir irriterad på mig för att du har mycket att göra så tänk på att jag kanske är sjuk, har ont i magen, är trött eller deppig. Ta hand om mig när jag blir gammal, kom ihåg, du blir också
gammal. Var hos mig när jag har det svårt, allt blir lättare bara jag har dig.
image4
Jag Älskar dig! / Din Hund

Bråk idag..

Jaa min dagmatte var här och skulle prova på att lägga Nea så vi ser hur det går i morgon när kursen börjar. Hon skall ju ha Nea Pea när jag är borta så jag gick ut med hundarna en sväng så dom fick vara själva.Gick hur bra som helst att lägga henne :)

Men vi sitter i soffan och dagmatten har med sig sin mammas hund,jätte snäll pojke, Schäfer. Han tuggar aldrig ben det är blää tycker han..Men så ville han Ha mollys ben eller nåt såg inte riktigt eftersom dom låg på andra sidan av bordet.. Antar att han gick för nära när Molly låg och tugga, hon morra väl till och han svarade (antar att det  var så det gick till) Så dom rycker ihop. Jag springer dit rytandes och drar bort Schäfern och sen var det bra med det. Molly springer upp i soffan och gnäller som fan.. Men ingen av dom blev skadade, lät mer än det i själva verket var.

Men molly är ju en liten mes och blev helt deppig, men Schäfern verkade inte ens bry sig hehe..

Men men sånt som händer :)


Blir alltid så jävla skakig när sånt händer, jag skakar skit länge efteråt också. Jaja


Imorgon börjar Jag och Molly Rallylydnad :) Första gången utan hund ? Haha hundkurs utan hund :p Men vi skall gå igenom hinder och massa sånt :)


Berättar mer imorrn efter kursen , om jag orkar ;)

RSS 2.0